O nama

Preduzeće „JANJINA“ d.o.o. Goražde postoji od 1997. godine. Bavimo se proizvodnjom dijelova od plastike, veleprodajom i maloprodajom građevinskog materijala i sanitarne opreme. U našoj maloprodaji možete pronaći neke od najpoznatijih brendova građevinskih materijala, alata i mašina, opreme za grijanje, boje i lakove, elektromaterijal i rasvjetu, kao i još mnogo toga.

Prioritet u našim poslovnim procesima je širenje proizvodnje vlastitih proizvoda, uvođenje novih tehnologija, ubrzavanje poslovnih aktivnosti, te da naši zadovoljni radnici ispunjavaju potrebe naših kupaca.

Trudimo se  konstantno napredovati, širiti broj zaposlenih, mrežu poslovnih partnera, asortiman svojih vlastitih proizvoda, te proizvoda koje prodajemo u maloprodaji ili veleprodaji.

Rezultat našeg dugogodišnjeg rada, zalaganja i želje za uspjehom jeste prostor na 12.000 m2, na kojem se odvijaju sve poslovne aktivnosti proizvodnje i trgovine našim proizvodima. 

Vrata preduzeća „JANJINA“ d.o.o. Goražde su otvorena za sve potencijalne poslovne partnere dobrih namjera. Kvalitet proizvoda i usluga je naš prioritet.

Glavni moto preduzeća su zadovoljni kupci, a konstantan rast je naš osnovni cilj.